muur­schilderingen

portfolio

Projecten

Voor bedrijven, instellingen en particulieren heb ik verschillende muurschilderingen gemaakt. Bij iedere opdracht kunnen de formaten, wensen, vormen en stijl variëren. Mijn uitgangspunt is om aan te sluiten bij wat mijn opdrachtgever voor ogen heeft.

Multifunctionele ruimte en meer

Voor ingenieursbureau Buro Boot uit Veenendaal heb ik muurschilderingen gemaakt voor een multifunctionele ruimte. Deze grote ruimte wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals vergaderen, horeca, presentaties en symposia. Tevens is het een werkplek voor het personeel.

Je ziet hier een muurschildering met een plein, een man kijkt naar dit bijna lege plein. Er lopen wat mensen en je ziet enkele duiven.

Muurschilderingen met oldtimers

Het schilderen van auto’s, met name oldtimers, doe ik graag. Het is eigenlijk een jongensdroom die uitkomt. Tegelijkertijd vraagt het om de nodige technische vaardigheden om auto’s tot hun recht te laten komen op grote vlakken. Hierbij streef ik telkens naar een uniek resultaat.

Voor verschillende bedrijven heb ik muurschilderingen gemaakt voor showrooms. Vaak beeld ik de opdrachtgever af in de auto. Ook schilder ik oldtimers op panelen. Hierdoor is het mogelijk om de schildering te vervoeren, naar bijvoorbeeld een oldtimer beurs.

Je ziet hier een rode oldtimer auto die aan het racen is

Plafondschildering kerk

Samen met Ruud Krijnen heb ik gewerkt aan een plafondschildering (200 m²) voor een kerk in Schipluiden. Bij dit werk in renaissance stijl heb ik een optische illusie gecreëerd door middel van ‘trompe-l’oeil’: een techniek die het mogelijk maakt om het oog te bedriegen. Het is dus de moeite waard om in deze kerk even naar boven te kijken.

Je ziet hier een plafondschildering met vliegende engelen

Muurschilderingen met dieren

Mijn muurschildering ‘Beestenboel’ heb ik gemaakt voor een bedrijf die ICT-adviezen geeft aan onderwijsinstellingen. Het gaat om een historisch gebouw met mooie klassieke kenmerken. De geschilderde taferelen van dieren die nieuwsgierig de kamer inkijken, vormen daarmee een opmerkelijke tegenstelling. Het gaat om een formaat van 800 x 350 centimeter.

Te zien zijn een witte geit en een biggetje hangend over de rand van de muur

Muurschilderingen bij zwembaden

Ook bij zwembaden kan een muurschildering voor een persoonlijke toevoeging zorgen. Zo heb ik een muurschildering (900 x 250 cm) aangebracht waarop de Tafelberg in Kaapstad is afgebeeld. De eigenaar van het zwembad heeft namelijk exact hetzelfde uitzicht als hij in zijn woning in Zuid-Afrika verblijft.

Te zien is een helderblauw zwembad met op de achtergrond een muurschildering waar de tafelberg in Zuid-Afrika te zien is

Themakamers Bed & Breakfast

Bij een Bed & Breakfast in Oldebroek bevatten alle kamers een thema. In zes kamers heb ik wandschilderingen aangebracht in sepia tinten, waaronder een botter, dakota, tractor en een racewagen uit de jaren dertig.

Op deze foto zie je Govert die een zeilboot aan het schilderen is

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Neem vrijblijvend contact met mij op

Govert Muijs

Al meer dan 35 jaar schilder ik portretten en muurschilderingen in opdracht voor bedrijven, organisaties en particulieren.

 

Contact

Vliegdenweg 11
1406 MX Bussum (Nederland)
T: +31 (0)6 508 75 872
E: info@portretschilder.nl