muur­schilderingen

Particulieren

Muurschilderingen voor particulieren

Bij het woord ‘muurschildering’ denken veel mensen aan het schilderen van een wand, maar het kan ook om een ander vlak gaan zoals een plafond, een buitenmuur of een vloer. In alle gevallen maak ik gebruik van de mogelijkheden die de ruimte biedt en zet ik verschillende technieken in om tot een bijzonder resultaat te komen.

Een muurschildering kan veel persoonlijke waarde toevoegen in een woning. Ik heb met veel plezier diverse woonkamers, badkamers, slaapkamers, buitenmuren en zelfs zwembaden mogen omtoveren.

U kunt uit mijn projecten opmaken dat de onderwerpen van muurschilderingen uiteenlopen  van old timers in showrooms tot zonnige taferelen bij zwembaden.   

Govert die een zeilboot aan het schilderen is op een muur
Een muurschildering met verschillende dieren en een heldere lucht geschilderd met wolken

Uw wensen vormen een belangrijk uitgangspunt tijdens het ontwerpen van de muurschildering. Daar voeg ik mijn eigen ideeën en technieken aan toe tijdens het ontwerpen van de muurschildering. Bij de uitvoering houd ik rekening met de mogelijkheden en vormen van de muur. Op deze manier sluit de muurschildering aan bij de omgeving en past het resultaat bij uw persoonlijke situatie.

“Iedere ruimte vraagt om zijn eigen kleur en sfeer. Ik kijk daarom zorgvuldig naar alle mogelijkheden. Welke kleuren en vormen zijn aanwezig? Hoe is de belichting en wat kan ik zelf toevoegen? De muurschildering hoort te passen bij het geheel. Ik werk ernaar toe dat alles volledig klopt.”

Govert

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Neem vrijblijvend contact met mij op

Govert Muijs

Al meer dan 35 jaar schilder ik portretten en muurschilderingen in opdracht voor bedrijven, organisaties en particulieren.

 

Contact

Vliegdenweg 11
1406 MX Bussum (Nederland)
T: +31 (0)6 508 75 872
E: info@portretschilder.nl