muur­schilderingen

Particulieren

Muurschilderingen voor particulieren

Naast muurschilderingen van een muur of wand, kan een muurschildering bijvoorbeeld ook op een plafond, buitenmuur of vloer. In alle gevallen maak ik gebruik van de mogelijkheid die de ruimte biedt. Met het toepassen van mijn verschillende schildertechnieken kom ik tot een bijzonder resultaat van de muurschildering.

Met mijn muurschilderingen heb ik voor opdrachtgevers persoonlijke waarde toegevoegd aan bijvoorbeeld woonkamers, badkamers, slaapkamers, buitenmuren en zelfs zwembaden.

Projecten van mijn muurschilderingen lopen uiteen van oldtimers in een showroom tot zonnige taferelen bij een zwembad.  

Govert die een zeilboot aan het schilderen is op een muur
Een muurschildering met verschillende dieren en een heldere lucht geschilderd met wolken

Voor een muurschildering vormen uw persoonlijke wensen een belangrijk uitgangspunt. Tijdens het ontwerp en uitvoering van de muurschildering voeg ik bijvoorbeeld mijn ideeën, ervaring en technieken toe en houd rekening met mogelijkheden. Het resultaat van de muurschildering sluit op die manier aan bij uw persoonlijke wensen.

“Een muurschildering hoort te passen bij het geheel. Daarom kijk ik zorgvuldig naar bijvoorbeeld de kleuren, vormen en belichting die in de ruimte aanwezig zijn. Ik werk ernaar toe dat alles volledig klopt met als resultaat een muurschildering met zijn eigen kleur en sfeer.”

Govert

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Neem vrijblijvend contact met mij op

Govert Muijs

Al meer dan 35 jaar schilder ik portretten en muurschilderingen in opdracht voor bedrijven, organisaties en particulieren.

 

Contact

Vliegdenweg 11
1406 MX Bussum (Nederland)
T: +31 (0)6 508 75 872
E: info@portretschilder.nl