muur­schilderingen

Bedrijven

Muurschilderingen voor bedrijven

Muurschilderingen brengen diepte in een ruimte. Dit effect van muurschilderingen binnen bedrijfsruimtes heb ik tot mijn specialisatie gemaakt.

Gebouwen van bedrijven zoals een architectenbureau, kantoorpand, showroom of hotel hebben veelal een formele uitstraling. Een muurschilderingen kan bijvoorbeeld naast de formele uitstraling een positieve sfeer brengen binnen een ontvangstruimte, receptie of werkkamer.

Op deze foto is een muurschildering in de entree van bureau Boot te zien waar twee mannen  een papieren bouwplan vast hebben
Achter een glazenwand bevindt zich een vergaderruimte, je ziet in deze foto vergaderende mensen met op de wand een muurschildering van een ouderwets vliegtuig

Bij het maken van een muurschildering heb ik niet alleen oog voor het onderwerp, maar zorg ik er ook voor dat alles aansluit bij de mogelijkheden van de ruimte. Daarnaast werk ik ernaar toe dat de muurschildering aansluit bij uw wensen en bedrijfsvisie. Hierdoor wordt uw onderneming op een creatieve en zorgvuldige manier onder de aandacht gebracht bij klanten en bezoekers.

“Mijn muurschildering gaan verder dan het schilderen van een wand. Zo spelen bijvoorbeeld de omgeving, de ruimte zelf en de objecten een grote rol en deze elementen vormen bij mijn muurschilderingen een geheel.”

Govert

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Neem vrijblijvend contact met mij op

Govert Muijs

Al meer dan 35 jaar schilder ik portretten en muurschilderingen in opdracht voor bedrijven, organisaties en particulieren.

 

Contact

Vliegdenweg 11
1406 MX Bussum (Nederland)
T: +31 (0)6 508 75 872
E: info@portretschilder.nl