muur­schilderingen

Proces

Proces

Naast de inhoud, heb ik aandacht voor het proces. Wanneer ik van u een opdracht ontvang om een muurschildering te maken, volg ik verschillende stappen. Op deze manier ontstaat een optimaal resultaat dat aansluit bij uw wensen.

Bij het maken van een muurschildering heb ik niet alleen oog voor het onderwerp, maar zorg ik er ook voor dat alles aansluit bij de mogelijkheden van de ruimte. Daarnaast werk ik ernaar toe dat de muurschildering aansluit bij uw wensen en bedrijfsvisie. Hierdoor wordt uw onderneming op een creatieve en zorgvuldige manier onder de aandacht gebracht bij klanten en bezoekers.

Mogelijkheden bespreken

Allereerst ga ik met u in gesprek om uw verwachtingen en ideeën in kaart te brengen. Aan bod komen de onderwerpen en een mogelijke stijl. Ook bekijk ik de ruimte waar de muurschildering mag komen. Hierdoor krijg ik vrij snel een indruk van de mogelijkheden en wat u wilt bereiken.

Vooraf wordt bekeken of mijn schetsen geschikt zijn om uit te voeren binnen de ruimte van uw bedrijf of woning. U heeft de mogelijkheid om het onderwerp en de stijl te bepalen.

Ontwerp proces

Vervolgens maak ik een ontwerp in kleur, waarbij ik rekening houd met de verhoudingen van de muurschildering. Bij het opstellen van een offerte spelen allerlei factoren een rol: ondergrond, het ontwerp, eventuele videoprojecties, materiaalgebruik, tijdsduur, oppervlakte en complexiteit.

Planning

Het maken van een muurschildering is een zorgvuldig proces. Wanneer de opdracht complex is, kan een project enkele maanden in beslag nemen. Uiteraard communiceer ik dit van tevoren zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Kosten

Een muurschildering hoeft niet veel te kosten. De uiteindelijke investering hangt af van het formaat en wat er geschilderd dient te worden. Projecties en speciale verf maken de muurschildering bijvoorbeeld kostbaarder. U kunt ook een budget aangeven en dan bespreken we wat er daarbinnen mogelijk is. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Neem vrijblijvend contact met mij op

Govert Muijs

Al meer dan 35 jaar schilder ik portretten en muurschilderingen in opdracht voor bedrijven, organisaties en particulieren.

 

Contact

Vliegdenweg 11
1406 MX Bussum (Nederland)
T: +31 (0)6 508 75 872
E: info@portretschilder.nl