muur­schilderingen

Proces

Proces

Voor de opdracht van een muurschildering volg ik verschillende stappen met als doel uw wens bij het resultaat te laten aansluiten. Allereerst inventariseer ik uw wens en de mogelijkheden van de ruimte. Dan maak ik een schetsontwerp en offerte ter goedkeuring. De uitvoering van de muurschildering vindt in overleg plaats.

Inventarisatie

Allereerst ga ik met uw in gesprek om de opdracht voor de muurschildering in kaart te brengen. Bijvoorbeeld, wat zijn uw verwachtingen, welke stijl en wat voor een onderwerp wenst. Tevens bekijk ik de ruimte waar de muurschildering komt. Vervolgens wordt bekeken of mijn schetsen van de muurschildering geschikt zijn om uit te voeren binnen de ruimte van uw bedrijf of woning.

Opdracht

Stap twee is het maken van een offerte voor de opdracht van de muurschildering. Hierbij worden meerdere factoren meegenomen. Zoals het kleurontwerp van de muurschildering met de juiste verhouden, de ondergrond, oppervlakte, complexiteit, eventuele videoprojecties, materiaalgebruik, locatie en tijdsduur. Met een goedgekeurd ontwerp en offerte kan met de opdracht worden begonnen.

Uitvoering

De start voor de uitvoering van de muurschildering vindt in overleg plaats. Wanneer een opdracht complex is, kan een project enkele maanden duren. Tijdens de uitvoering wordt het verloop en de voortgang verder met u afgestemd.

Prijsstelling

Een muurschildering hoeft niet veel te kosten. De prijs van een muurschildering hangt af van het formaat, complexiteit, materiaal en tijdsduur. Videoprojecties of speciale verf maken een muurschildering bijvoorbeeld kostbaarder. Uiteraard kunt u ook een budget voor een muurschildering aangeven. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Neem vrijblijvend contact met mij op

Govert Muijs

Al meer dan 35 jaar schilder ik portretten en muurschilderingen in opdracht voor bedrijven, organisaties en particulieren.

 

Contact

Vliegdenweg 11
1406 MX Bussum (Nederland)
T: +31 (0)6 508 75 872
E: info@portretschilder.nl