muur­schilderingen

Video­projecties

Muurschilderingen met videoprojecties

Kenmerkend aan mijn muurschilderingen is dat ik diepte, sfeer en eigen inbreng toevoeg en gericht ben op kwaliteit. Iedere muurschildering is uniek omdat er sprake is van verschillende ruimtes en wensen.

Een muurschildering met bijvoorbeeld bewegende beelden komt nog beter tot zijn recht. Bovendien bieden videoprojecties de gelegenheid om het schilderen te combineren met de moderne techniek.

Schilderij aan zee

Muurschildering met videoprojectie van een rustige zee waarbij om de vier minuten een trein door het water rijdt.

Bij muurschilderingen met videoprojecties houd ik rekening met verschillende factoren. Bijvoorbeeld dat de ruimte juist benut wordt, de ruimte optimaal belicht is, de technische kant in orde is en ideeën en wensen worden toegepast.

Voor een muurschilderingen bij een ingenieursbureau zijn bijvoorbeeld projecties toegevoegd van een rijdende trein. Het resultaat van dit interactieve element is dat de beleving van de ruimte levendiger wordt en het totaalbeeld wordt versterkt.

“Muurschilderingen zien er door mijn realistische stijl normaal uit, toch valt er altijd iets nieuws te ontdekken door dat ik bijvoorbeeld humoristische details toevoeg. Het is fantastisch om te merken wat een muurschilderingen van zo’n dun laagje verf in combinatie met een videoprojectie kan doen.”

Govert

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Neem vrijblijvend contact met mij op

Govert Muijs

Al meer dan 35 jaar schilder ik portretten en muurschilderingen in opdracht voor bedrijven, organisaties en particulieren.

 

Contact

Vliegdenweg 11
1406 MX Bussum (Nederland)
T: +31 (0)6 508 75 872
E: info@portretschilder.nl