muur­schilderingen

Video­projecties

Muurschilderingen met videoprojecties

Kenmerkend aan mijn werk is dat ik gericht ben op een hoge kwaliteit en dat ik allerlei elementen toevoeg: diepte, sfeer en mijn eigen inbreng. Bij iedere opdracht is sprake van een andere ruimte en uiteraard krijg ik telkens te maken met verschillende wensen. Iedere muurschildering die ik maak, is daarom uniek.

Videoprojecties bieden de gelegenheid om het schilderen te combineren met de moderne techniek. Door het toevoegen van bewegende beelden kan een muurschildering nog beter tot zijn recht komen.

Schilderij aan zee

Laat in de video een rustige zee zien waarbij om de 4 minuten een trein door het water rijd.

Wanneer ik een muurschildering met videoprojecties maak, houd ik rekening met verschillende factoren: welke uitstraling is wenselijk, hoe kan ik de ruimte op de juiste manier benutten, wat is een optimale belichting en welke ideeën zijn er? Ook de technische kant hoort helemaal in orde te zijn.

Zo heb ik bij een ingenieursbureau een wand omgetoverd naar een treinstation. Aan dit werk zijn projecties toegevoegd van een rijdende trein, waarmee het totaalbeeld wordt versterkt. Een interactief element kan ertoe bijdragen dat de beleving van een ruimte specialer en persoonlijker wordt.

Mijn stijl is realistisch en dat houdt in dat de muurschildering eruit ziet als een normaal tafereel. Ik houd ervan om bepaalde humoristische details toe te voegen, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken blijft. Het is fantastisch om te merken wat een dun laagje verf kan doen.” Govert

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Neem vrijblijvend contact met mij op

Govert Muijs

Al meer dan 35 jaar schilder ik portretten en muurschilderingen in opdracht voor bedrijven, organisaties en particulieren.

 

Contact

Vliegdenweg 11
1406 MX Bussum (Nederland)
T: +31 (0)6 508 75 872
E: info@portretschilder.nl