muur­schilderingen

Oldtimers

Raceauto’s classic cars Baambrugge

Bij deze opdracht had ik de beschikking over een wand van totaal 24 meter x 2.5 meter. Het is altijd een uitdaging om hier een eenheid van te maken. De ondergrondkleur was belangrijk. Om de ruimte een warme uitstraling te geven heb ik alles in een crème kleur laten rollen. Totaal ben ik 2 maanden bezig geweest om dit allemaal te realiseren. Een feest om daar te mogen werken, omdat ik werd omringd door mooie auto’s.

Lees meer →

De taferelen spelen zich af in de jaren ’30. Om een link naar de jaren ’50 te maken, plakt iemand een grote poster op waar voor die tijd zeer moderne auto’s afgedrukt staan.

Wandschildering lease maatschappij

Voor een lease maatschappij te Ermelo een grote wandschildering (700 x 270 cm) gemaakt voor hun kantoor. De 3 directeuren en personeel staan als toeschouwers aan de kant. Zelf heb ik altijd in een Jaguar E-type willen rijden, dus…

Koffiehoek Peugeotdealer

Voor een Peugeotdealer in Enkhuizen heb ik een grote wand geschilderd, in de “koffiehoek” van de showroom aldaar. De voorstelling laat Parijs in de jaren ’30 zien (Arc de Triomphe). Afmeting muurschildering: 800cm x 250cm.

Diverse muurschilderingen koetshuis

Door een oldtimer verzamelaar te Wilp, ben ik gevraagd diverse schilderingen te maken voor zijn koetshuis. Dit koetshuis is geheel in jaren ’30 stijl gebouwd, waardoor het lijkt alsof het er al jaren staat. In de kelder bevind zich echter een moderne werkplaats. Hier heb ik de vloeren van de orangerie gedecoreerd en beschilderingen van oldtimers aangebracht. In de werkplaats heb ik een groot schilderij (3×1.5m) van een klassieke auto in sepia-tinten gemaakt.

Lees meer →

Op de begane grond zijn grote wandschilderingen aangebracht (4x8m). Hierop is o.a. zijn landhuis op de achtergrond te zien. Op en in de auto’s in deze muurschildering, zijn zijn kinderen, kleinkinderen en hijzelf afgebeeld.

Autorace muurschilderingen te Monaco

Wandschildering voor een oldtimer bedrijf in Den Helder. De wand is 8m x 2.5 m. Het onderwerp is een autorace op de boulevard te Monaco. In de race auto’s zijn grootvader (oprichter van het bedrijf), vader en zoon geschilderd.

Overige automuurschilderingen

Het schilderen van oldtimers komt voort uit een jongensdroom. Het zijn echte boys-toys. Het schilderen van auto’s is geen gemakkelijke taak, aangezien het schilderen van auto’s veel kennis van perspectief vergt. Zeker op grote formaten.

Lees meer →

Door kleuren te harmoniseren, waarbij ik soms buiten de kaders treed, probeer ik de werkelijkheid zo dicht mogelijk te evenaren. Door daarbij de ruimte optimaal te benutten en de muurschilderingen te laten communiceren met objecten in die ruimte, probeer ik telkens iets unieks af te leveren.

Muurschilderingen bij Celtic car company

Voor Celtic Car moest de beschildering op panelen gebeuren, zodat zij ze mee konden nemen naar autotentoonstellingen en beurzen. De afmetingen van deze panelen zijn 800 X 270 cm. De personen op dit werk, genaamd ‘Race’, zijn vrienden en vaste klanten van de eigenaar.

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Neem vrijblijvend contact met mij op

Govert Muijs

Al meer dan 35 jaar schilder ik portretten en muurschilderingen in opdracht voor bedrijven, organisaties en particulieren.

 

Contact

Vliegdenweg 11
1406 MX Bussum (Nederland)
T: +31 (0)6 508 75 872
E: info@portretschilder.nl