muur­schilderingen

Particulieren

Muurschilderingen voor particulieren

Bij het woord ‘muurschildering’ denken veel mensen aan het schilderen van een wand, maar het kan ook om een ander vlak gaan, zoals een plafond, buitenmuur of vloer. In alle gevallen maak ik gebruik van de mogelijkheden van de ruimte en zet ik verschillende technieken in om tot een bijzonder resultaat te komen.

Een muurschildering kan veel persoonlijke waarde toevoegen in een woning. Ik heb inmiddels diverse woonkamers, badkamers, slaapkamers, buitenmuren en zelfs zwembaden mogen omtoveren. Dat doe ik met veel plezier.

Govert die een zeilboot aan het schilderen is op een muur
Een muurschildering met verschillende dieren en een heldere lucht geschilderd met wolken

Tijdens het ontwerpen van de muurschildering vormen uw wensen een belangrijk uitgangspunt. Daar voeg ik mijn eigen ideeën en technieken aan toe. Bij de uitvoering houd ik rekening met de mogelijkheden en vormen van de muur. Op deze manier sluit de muurschildering aan bij de omgeving en past het resultaat bij uw persoonlijke situatie.

“Iedere ruimte vraagt om zijn eigen kleur en sfeer. Ik kijk daarom zorgvuldig naar alle mogelijkheden: welke kleuren en vormen zijn aanwezig, hoe is de belichting en wat kan ik zelf toevoegen? De muurschildering hoort te passen bij het geheel. Ik werk ernaar toe dat alles volledig klopt.” Govert

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Neem vrijblijvend contact met mij op