Leasemaatschappij te Ermelo

Voor een lease maatschappij te Ermelo een grote wandschildering (700 x 270 cm) gemaakt voor hun kantoor. De 3 directeuren en personeel staan als toeschouwers aan de kant. Zelf heb ik altijd in een Jaguar E-type willen rijden, dus...

Koffiehoek Peugeotdealer te Enkhuizen

Voor een Peugeotdealer in Enkhuizen heb ik een grote wand geschilderd, in de "koffiehoek" van de showroom aldaar. De voorstelling laat Parijs in de jaren '30 zien (Arc de Triomphe). Afmeting muurschildering: 800cm x 250cm.

Diverse schilderingen koetshuis te Wilp

Door een oldtimer verzamelaar te Wilp, ben ik gevraagd diverse schilderingen te maken voor zijn koetshuis. Dit koetshuis is geheel in jaren '30 stijl gebouwd, waardoor het lijkt alsof het er al jaren staat. In de kelder bevind zich echter een moderne werkplaats. Hier heb ik de vloeren van de orangerie gedecoreerd en beschilderingen van oldtimers aangebracht. In de werkplaats heb ik een groot schilderij (3x1.5m) van een klassieke auto in sepia-tinten gemaakt.

Op de begane grond zijn grote wandschilderingen aangebracht (4x8m). Hierop is o.a. zijn landhuis op de achtergrond te zien. Op en in de auto's in deze muurschildering, zijn zijn kinderen, kleinkinderen en hijzelf afgebeeld.

Raceauto's Classic Cars Baambrugge

Bij deze opdracht had ik de beschikking over een wand van totaal 24 meter x 2.5 meter. Het is altijd een uitdaging om hier een eenheid van te maken. De ondergrondkleur was belangrijk. Om de ruimte een warme uitstraling te geven heb ik alles in een crème kleur laten rollen. Totaal ben ik 2 maanden bezig geweest om dit allemaal te realiseren. Een feest om daar te mogen werken, omdat ik werd omringd door mooie auto's.

De taferelen spelen zich af in de jaren '30. Om een link naar de jaren '50 te maken, plakt iemand een grote poster op waar voor die tijd zeer moderne auto's afgedrukt staan.

Celtic Car Company

Voor Celtic Car moest de beschildering op panelen gebeuren, zodat zij ze mee konden nemen naar autotentoonstellingen en beurzen. De afmetingen van deze panelen zijn 800 X 270 cm. De personen op dit werk, genaamd 'Race', zijn vrienden en vaste klanten van de eigenaar.

Autorace te Monaco

Wandschildering voor een oldtimer bedrijf in Den Helder. De wand is 8m x 2.5 m. Het onderwerp is een autorace op de boulevard te Monaco. In de race auto's zijn grootvader (oprichter van het bedrijf), vader en zoon geschilderd.

Overige auto schilderingen

Het schilderen van oldtimers komt voort uit een jongensdroom. Het zijn echte boys-toys. Het schilderen van auto’s is geen gemakkelijke taak, aangezien het schilderen van auto’s veel kennis van perspectief vergt. Zeker op grote formaten.

Door kleuren te harmoniseren, waarbij ik soms buiten de kaders treed, probeer ik de werkelijkheid zo dicht mogelijk te evenaren. Door daarbij de ruimte optimaal te benutten en de muurschilderingen te laten communiceren met objecten in die ruimte, probeer ik telkens iets unieks af te leveren.

Een Auto of Oldtimer muurschildering in opdracht laten maken

auto of oldtimer muurdecoratie

Voor diverse bedrijven en particulieren heb ik muurschilderingen van auto’s en oldtimers mogen maken. Een fraaie muurschildering in uw showroom kan goed zijn, ter ondersteuning van de verkoop van een bepaald product. Ook een schildering van auto’s als stand op een beurs is mogelijk en doet uw stand meer opvallen. Een goede investering in uw bedrijf, waarbij in principe alles mogelijk is.

Bij elke opdracht voor een muurbeschildering van auto’s, wordt vooraf nauw met u overlegd. Aan de hand van schetsen, wordt bekeken in hoeverre de beschildering in de beschikbare bedrijfsruimte of stand geïntegreerd kan en mag worden.

U kunt altijd een beroep op mij doen, voor het maken van muurschilderingen in opdracht. Voor de inspiratie bij het ontwerpen, bezoek ik de ruimte (muur) waar de beschildering mag komen. Ik luister goed naar de wensen van u als opdrachtgever. Door samen voorbeelden te bekijken en te brainstormen, hoop ik snel een beeld te krijgen van wat u met de muurbeschildering wil bereiken. Het onderwerp en in welke stijl zijn belangrijke aspecten voor muurschilderingen. In mijn atelier werk ik een aantal schetsen in kleur uit op schaal, zodat ik later goed de verhoudingen op de muur kan terugvinden. Dit alles met een offerte en schetsen vooraf, zodat er later geen verrassingen komen.

 

Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen, een formulier en contactgegevens vind u op mijn Contactpagina.