Nieuw! MUURSCHILDERING in combinatie met videobeelden!

Muurschilderingen ingenieursbureau Buro Boot te Veenendaal

Grote wandschildering voor opdrachtgever ingenieursbureau Buro Boot uit Veenendaal gemaakt. Buro Boot is een groeiend bedrijf met meer dan 100 mensen in dienst. Dit bedrijf houdt zich bezig met infrastructuur bij bestaande bouw en nieuwbouw, maar bijvoorbeeld ook met asbestsanering. Hierbij doen ze ook projecten in landen als Polen en de Oekraïne, waar bij ze scholen als hun goede doelen project zien. Kees Boot (directeur) heeft veel met deze landen en gaat er bijvoorbeeld ook op vakantie.

De wandschilderingen stellen een winkelstraat voor met de sfeer uit o.a. de Oekraïne. Het restaurant wat ik heb geschilderd staat daar ook. Er komt een terras voor met een zonneluifel van 7 x 3,50 meter. De bedoeling is dat het personeel daar kan eten en drinken. De ruimte wordt gebruikt voor vergaderingen, presentaties, horeca voor personeel, gasten etc. en is dus multifunctioneel. De hele ruimte heeft een oppervlak van 20 x 15 meter.

Voor de andere wand hebben we een treinstation bedacht. Inspiratie komt van het station van Haarlem, het eerste station van Nederland. D.m.v. een beamer projecteren we er een rijdende trein op. Deze komt om het kwartier het station binnen rijden. Ook het overzicht met de vertrektijden komt in beweging d.m.v. een ingebouwd computerscherm. Leuk om de moderne techniek met het schilderen te combineren. Dit is wel mijn grootste project tot nu toe!

Exclusief bij muurschildering.nl
video muurschilderingen

U kunt altijd een beroep op mij doen, voor het maken van een video muurschildering met dieren. Voor de inspiratie bij het ontwerpen, bezoek ik de ruimte (muur) waar de beschildering mag komen. Ik luister goed naar de wensen van u als opdrachtgever. Door samen voorbeelden te bekijken en te brainstormen, hoop ik snel een beeld te krijgen van wat u met de muurbeschildering wil bereiken. Het onderwerp en in welke stijl zijn belangrijke aspecten voor muurschilderingen. In mijn atelier werk ik een aantal schetsen in kleur uit op schaal, zodat ik later goed de verhoudingen op de muur kan terugvinden. Dit alles met een offerte en schetsen vooraf, zodat er later geen verrassingen komen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen, een formulier en contactgegevens vind u op mijn Contactpagina.