Muurschildering met vergezichten voor een kale muur. Uitzicht over zee of bos.

Wandschilderingen met zicht op zee

Voor een particulier in Bilthoven een grote wandschildering (800x270 cm) gemaakt met zicht op zee.

Vensters met uitzicht voor op een kale muur

In een grachtenpand in de buurt van de Stopera in Amsterdam kijk een zolderraam uit op een kale muur. Aan mij de vraag om daar vensters met uitzicht op te schilderen, zodat er diepte ontstaat en er meer te zien is dan alleen een witte muur.

Landschapschilderijen

Bij het schilderen van landschappen maak ik ter plaatse kleine schetsjes en foto's. Het is heerlijk om even buiten het atelier te zijn, maar het verder uitwerken van het landschap doe ik in het atelier. Vaak schilder ik het landschap op groot formaat, wat voor mij de meeste zeggingskracht geeft. Het kleurenpalet is beperkt tot 4 hoofdkleuren en wit. Deze kleuren werden ook door de schilders van de Haagse school gebruikt. Door hieraan mijn eigen draai te geven, probeer ik landschapschilderijen op doek, of muurschilderingen en fresco’s met landschappen of vergezichten met een unieke stijl te maken.

Een muurschildering met vergezichten laten maken

U kunt altijd een beroep op mij doen, voor het maken van een muurschildering waarmee ik een vergezicht creëer naar uw keuze. Voor de inspiratie bij het ontwerpen, bezoek ik de ruimte (muur) waar de beschildering mag komen. Ik luister goed naar de wensen van u als opdrachtgever. Door samen voorbeelden te bekijken en te brainstormen, hoop ik snel een beeld te krijgen van wat u met de muurbeschildering wil bereiken. Het onderwerp en in welke stijl zijn belangrijke aspecten voor muurschilderingen. In mijn atelier werk ik een aantal schetsen in kleur uit op schaal, zodat ik later goed de verhoudingen op de muur kan terugvinden. Dit alles met een offerte en schetsen vooraf, zodat er later geen verrassingen komen.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen, een formulier en contactgegevens vind u op mijn Contactpagina.