Muurschildering van uw lievelings dier. Honden, katten, paarden,etc.

Stalmuur beschildering paardenrace

Bij een woonhuis in Groenekan is op een stalmuur van 400x400 cm, door mij een grote wandschildering vervaardigd. Hierbij is een paardenrace is afgebeeld. Eén van de berijders is de zoon van de opdrachtgever.

Een dieren muurschildering laten maken.

U kunt altijd een beroep op mij doen, voor het maken van een muurschildering met dieren. Voor de inspiratie bij het ontwerpen, bezoek ik de ruimte (muur) waar de beschildering mag komen. Ik luister goed naar de wensen van u als opdrachtgever. Door samen voorbeelden te bekijken en te brainstormen, hoop ik snel een beeld te krijgen van wat u met de muurbeschildering wil bereiken. Het onderwerp en in welke stijl zijn belangrijke aspecten voor muurschilderingen. In mijn atelier werk ik een aantal schetsen in kleur uit op schaal, zodat ik later goed de verhoudingen op de muur kan terugvinden. Dit alles met een offerte en schetsen vooraf, zodat er later geen verrassingen komen.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen, een formulier en contactgegevens vind u op mijn Contactpagina.