Muurschilderingen in Kantoorruimtes

Muurschildering 17e eeuwse plattegrond Amsterdam

Voor een particulier een groot schilderij (300x200 cm) van een 17e eeuwse plattegrond van Amsterdam gemaakt. Om de kaart heen zijn belangrijke gebouwen in sepiatinten geschilderd. O.a. het Rijksmuseum, Scheepvaartmuseum, Paleis op de Dam en Café Hoppe. Omdat het schilderij niet door het trapgat paste en takelen geen optie was, is het schilderij uit elkaar gehaald en in het grachtenpand opnieuw in elkaar gezet.

Muurschildering Boekenkast, Bussum

Voor de nieuwe woning van een opdrachtgever in Bussum heb ik deze boekenkast (600 x 200 cm ) geschilderd. De schildering wordt geplaatst op de eerste etage en is vanuit de woonkamer te bekijken. In de muurschildering zijn een aantal grapjes verwerkt. De vrouw des huizes kijkt vanuit de boekenkast naar beneden. Het vliegtuig en de wereldbol vertegenwoordigen het beroep van mevrouw, namelijk purser bij de KLM. De matroesjka's (Russische poppetjes) laten de complete familie zien.

Ziekenhuis Harderwijk

Een muurschildering voor kantoor laten maken.

U kunt altijd een beroep op mij doen, voor het maken van een muurschildering voor een sfeervol kantoor. Voor de inspiratie bij het ontwerpen, bezoek ik de ruimte (muur) waar de beschildering mag komen. Ik luister goed naar de wensen van u als opdrachtgever. Door samen voorbeelden te bekijken en te brainstormen, hoop ik snel een beeld te krijgen van wat u met de muurbeschildering wil bereiken. Het onderwerp en in welke stijl zijn belangrijke aspecten voor muurschilderingen. In mijn atelier werk ik een aantal schetsen in kleur uit op schaal, zodat ik later goed de verhoudingen op de muur kan terugvinden. Dit alles met een offerte en schetsen vooraf, zodat er later geen verrassingen komen.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen, een formulier en contactgegevens vind u op mijn Contactpagina.