Muurschilderingen voor Restaurants, Cafés en Hotels.

Molen aan de Zaan en het oude Verkade gebouw

Deze schilderijen zijn gemaakt voor restaurant "de Koekfabriek", gevestigd in de oude koekfabriek van Verkade aan de Zaan. De eigenaar wilde graag de nostalgie van de jaren '30 terug zien in de schilderijen.

Plafond en Muurschilderingen op maat voor zorginstellingen, restaurants, sauna's, cafés, hotels en zwembaden!

U kunt altijd een beroep op mij doen, voor het maken van een plafond of muurschildering en alle stijlen zijn mogelijk. Voor de inspiratie bij het ontwerpen, bezoek ik de ruimte (muur) waar de beschildering mag komen. Ik luister goed naar de wensen van u als opdrachtgever. Door samen voorbeelden te bekijken en te brainstormen, hoop ik snel een beeld te krijgen van wat u met de muurbeschildering wil bereiken. Het onderwerp en in welke stijl zijn belangrijke aspecten voor muurschilderingen. In mijn atelier werk ik een aantal schetsen in kleur uit op schaal, zodat ik later goed de verhoudingen op de muur kan terugvinden. Dit alles met een offerte en schetsen vooraf, zodat er later geen verrassingen komen.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen, een formulier en contactgegevens vind u op mijn Contactpagina.